Gueuze is een biersoort die ontstaat door het mengen van jonge en oude lambieken en deze te laten hergisten op fles. Niet verwonderlijk dus dat het één van de meest complexe bierstijlen ter wereld is! Wist je trouwens dat de meeste Gueuzen in een champagnefles verkocht worden? Deze flessen zijn namelijk beter bestand tegen de druk die de hoge gisting met zich mee brengt.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
Een blend van 1/3e 2-tot-3-jaar oude lambiek, en 2/3e jonge lambiek van minstens 1 jaar oud, gerijpt op eiken vaten van 10.000 liter. Met haar gouden kleur, haar lichte sprankeling en complexe, perfect gebalanceerde zure smaak en droge afdronk, is dit de koningin der gueuzen.
Een blend van 1/3e 2-tot-3-jaar oude lambiek, en 2/3e jonge lambiek van minstens 1 jaar oud, gerijpt op eiken vaten van 10.000 liter. Met haar gouden kleur, haar lichte sprankeling en complexe, perfect gebalanceerde zure smaak en droge afdronk, is dit de koningin der gueuzen.
Een grote Belgische klassierker die het perfect evenwicht vindt tussen jonge en oude lambic. Eerder fruitig of eerder zurig? Dat laten we je zelf ontdekken.
Een grote Belgische klassierker die het perfect evenwicht vindt tussen jonge en oude lambic. Eerder fruitig of eerder zurig? Dat laten we je zelf ontdekken.
Is een traditioneel lambiekbier dat gemaakt wordt volgens een ambachtelijke methode. Door versnijding van Lambieken die verschillende jaren hebben gerijpt op houten vaten ontstaat de Oude Geuze.
Is een traditioneel lambiekbier dat gemaakt wordt volgens een ambachtelijke methode. Door versnijding van Lambieken die verschillende jaren hebben gerijpt op houten vaten ontstaat de Oude Geuze.
Is een traditioneel lambiekbier dat gemaakt wordt volgens een ambachtelijke methode. Door versnijding van Lambieken die verschillende jaren hebben gerijpt op houten vaten ontstaat de Oude Geuze.