Zoek
Drankenhandel Daems

 Gratis thuislevering vanaf 75 euro  ✔ Vóór 12u besteld = overmorgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands
Alle dranken
  Menu Close
  Filters Close

  Gin

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina
  Afbeeldingen van BATHTUB GIN FLES 70CL

  BATHTUB GIN FLES 70CL

  Een gerenomeerde premium gin vol verrassende smaken! Bathtub Gin is geboren vanuit het idee om een frissere gin te creëren met een vollere smaak. Wanneer de oprichters van Bathtub Gin dit niet konden vinden in de markt gingen ze maar zelf aan de slag. Het idee om de trend van botanische kruiden uit het heden tecombineren met de traditionele werkwijze uit het verleden resulteerde in een karakteristieke en unieke gin.Deze indrukwekkende gin kan puur gedronken worden, maar past perfect in een heerlijk G&T of trendy Negroni.
  €40,65
  Afbeeldingen van BLOOM GIN GIFTPACK

  BLOOM GIN GIFTPACK

  €40,45
  Afbeeldingen van BOMBAY BRAMBLE 70CL

  BOMBAY BRAMBLE 70CL

  Bombay Bramble is een gedistilleerde gin met natuurlijke smaken van bramen en frambozen. Voor de ontwikkeling van de Bombay Bramble is de originele Bombay Dry gin samengevoegd met een 100% natuurlijke fruitinfusie, zonder toegevoegde suikers. Het resultaat is een nieuwe creatieve Bombay gin met een rijke bessensmaak
  €31,70
  Afbeeldingen van BOMBAY GIN 70CL

  BOMBAY GIN 70CL

  Bombay Dry Gin De klassieke Bombay Dry Gin is droog maar toch zacht waardoor de jenerverbes niet overheerst. Perfect voor een klassieke Gin & Tonic.
  €20,85
  Afbeeldingen van BOMBAY SAPPHIRE GIN 47° 70CL

  BOMBAY SAPPHIRE GIN 47° 70CL

  Bombay Sapphire maakt gebruik van 10 specerijen die samen haar ongekende zachte en uitgebalanceerde smaak componeren van pittige citrusvruchten, delicate nootoliën, rijke exotische kruiden met een tikkeltje zoet
  €25,75
  Afbeeldingen van BOTICA LOW ALCOHOL GIN - LONDON DRY - 0,50L

  BOTICA LOW ALCOHOL GIN - LONDON DRY - 0,50L

  Low alcohol dry gin gemaakt van jeneverbes, koriander, cardamon en hop.
  €15,45
  Afbeeldingen van BOTICA LOW ALCOHOL GIN - ORANGE - 0,50L

  BOTICA LOW ALCOHOL GIN - ORANGE - 0,50L

  Low alcohol dry gin gemaakt van jeneverbes, koriander, cardamon en hop. Voor de Orange versie zijn er extra toetsen van citrus en appelsien toegevoegd.
  €15,45
  Afbeeldingen van BOTICA LOW ALCOHOL GIN - PINK - 0,50L

  BOTICA LOW ALCOHOL GIN - PINK - 0,50L

  Low alcohol dry gin gemaakt van jeneverbes, koriander, cardamon en hop. Voor de pink versie zijn er extra toetsen van aardbei en frambozen toegevoegd.
  €15,45
  Afbeeldingen van BUSS 509 PINK GRAPEFRUIT 40° 70CL

  BUSS 509 PINK GRAPEFRUIT 40° 70CL

  Buss N°509 Pink Grapefruit is een Belgische gin afkomstig uit Antwerpen en geïnspireerd door zijn bedenker Serge Buss. Deze gin is een subtiele balans tussen fruitigheid en bitterheid van de roze pompelmoes. Hij wordt ambachtelijk gedistilleerd. Buss N°509 Pink Grapefruit is een elegante en smaakvolle gin gewaardeerd door een groot publiek.
  €41,10
  Afbeeldingen van BUSS 509 RASPBERRY 37,5° 70CL

  BUSS 509 RASPBERRY 37,5° 70CL

  Buss N°509 Raspberry is een Belgische gin afkomstig uit Antwerpen en geïnspireerd door zijn bedenker Serge Buss. Deze gin is zacht en rijk dankzij het opleggen van verse frambozen. Hij wordt ambachtelijk gedistilleerd. Buss N°509 Raspberry is een elegante, smaakvolle gin gewaardeerd door een groot publiek.
  €41,10
  Afbeeldingen van CLOVER GIN - DUO GIFT BOX

  CLOVER GIN - DUO GIFT BOX

  Deze gift box bevat 1 fles Clover gin 20 cl, 1 fles Lucky n°4 gin 20 cl, een set van 2 Clover glazen, en 4 herbruikbare gouden rietjes.
  €49,95
  Afbeeldingen van COCKNEY'S PREMIUM GIN - 70CL

  COCKNEY'S PREMIUM GIN - 70CL

  Cockneys’ Premium Gin is de oudste gin van Belgische origine. Gebaseerd op het originele recept uit 1838 en aangevuld met 15 zorgvuldig geselecteerde botanicals, maakt het hem vandaag tot een kruidige maar frisse gin.
  €41,45